Γεια σας, εδώ θα βρείτε ότι ΝΕΑ πέφτουν στην αντίληψή μου και έχουν σχέση με τη γελοιογραφία και το κόμικ. μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς... συμπληρώνοντας την φόρμα δίπλα
ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ -CLICK- ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Tomek Έκθεση Κόμικς


Η ομάδα ΤΗΕ BOX παρουσιάζει σε συνεργασία με το Comicdom Con Athens την πρώτη ατομική έκθεση κόμικς του Τomek
Σουρεαλιστικές ιστορίες, επίπονες αναμνήσεις, αγχωτικά deadlines, θεϊκές παρεμβολές, αναλήθειες στηριγμένες σε επιστημονική έρευνα… Αυτές είναι μερικές από τις καταστάσεις που θα συναντήσετε κρεμασμένες στην πρώτη ατομική έκθεση κόμικς του Tomek. Παρουσιάζονται οι πρωτότυπες σελίδες, προσχέδια και τελικές εκτυπώσεις που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια για το “ΚΟΥΛΟΥΡΙ” και το καινούργιο του κόμικς “ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!”

Εγκαίνια: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013, 20.00
Διάρκεια: 12 Απριλίου – 28 Απριλίου 2013
Ώρες: Δευτέρα- Πέμπτη 12:00- 20:00, Παρασκευή- Κυριακή 11:00- 23:00

Λίγα λόγια για το δημιουργό:
Ο Tomek είναι πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως εικονογράφος και σχεδιαστής κόμικς. Για πολλά χρόνια δούλευε στο χώρο του animation σε παραγωγές τηλεοπτικών σειρών, διαφημιστικών σποτ και ταινίες μεγάλου μήκους. Σχεδιάζει το κόμικ “ΚΟΥΛΟΥΡΙ” και συντονίζει την web comic παρέα “The Very Closed Circle”. Έχει σταθερή συνεργασία με την ομάδα του Comicdom και με το Be There! Corfu Animation Festival όπου κάθε χρόνο παρουσιάζει workshop για παιδιά. Αυτήν την εποχή παραδίδει μαθήματα κόμικς στα παιδιά γυμνασίου στη Σκιάθο. Οι δουλειές του έχουν βραβευτεί στα ΕΒΓΕ, στα Comicdom Awards και σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό.
website: www.tomek.gr

Η ομάδα ΤΗΕ BOX συστάθηκε ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την προβολή και προώθηση σύγχρονων δημιουργών που κινούνται στον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών. Η έκθεση θα γίνει στον ομώνυμο πολυχώρο της ομάδας.

www.thebox-athens.org

Διεύθυνση: Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη, 11521
Επικοινωνία: 210 64 63 788/ info@thebox-athens.org

Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Comicdom Spring 2013 με την υποστήριξη της ΙΟΝ, του SoComic.gr και της Jemma Press.


 SoComic
Print Giclée Store

Receive The Latest Posts Directly To Your Email - It's Free: Enter Your Email And Click Submit