Γεια σας, εδώ θα βρείτε ότι ΝΕΑ πέφτουν στην αντίληψή μου και έχουν σχέση με τη γελοιογραφία και το κόμικ. μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς... συμπληρώνοντας την φόρμα δίπλα
ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ -CLICK- ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Η κοινωνική και οικονομική κρίση που επιβλήθηκε στους πολίτες της Ελλάδας συνοδεύεται από την αύξηση της επιρροής εθνικιστών και φασιστών καθώς και των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας απέναντι σε μετανάστες.
Στα πλαίσια του 1ου αντιφασιστικού –αντιρατσιστικού Φεστιβάλ  Λιβαδειάς με πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις το διήμερο 14&15 Ιουνίου,  διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας, έκθεση σκίτσου –γελοιογραφίας  σχετικά με το θέμα. 
Οι γελοιογραφίες  (1 ως 3) σε διαστάσεις  Α4, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, με λόγια, ή χωρίς λόγια, μπορούν να αποσταλούν  σε   ανάλυση  300 dpi στη διεύθυνση  antifasistiki.livadeias@gmail.com,  έως και 30 Μαΐου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, στον Νερόμυλο της περιοχής των πηγών της Κρύας, από  14  έως 20 Ιουνίου. Μετά την έκθεση, θα δημιουργηθεί ψηφιακό λεύκωμα που θα αποσταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες για το φεστιβάλ: antifasistiki.livadeias@gmail.com
Πληροφορίες για την έκθεση γελοιογραφίας Γιάννης Γερούλιας email: ggeroulias@ath.forthnet.gr, τηλ. (0030) 2261021272
Print Giclée Store

Receive The Latest Posts Directly To Your Email - It's Free: Enter Your Email And Click Submit